Krevety s čokoládou
229 g nejlepší tmavé čokolády obsahující min. 70 % kakaa, nasekané
118 ml mléka
45 ml extra panenského olivového oleje
2 stroužky česneku, rozmačkané
450 g krevet, oloupaných
sůl
240 ml bílého vína
malý svazek čerstvé petržele, nasekané
Postup přípravy:
spojte čokoládu a mléko v nerezové misce. Dejte misku na hrnec s mírně vroucí vodou. Míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.
v pánvi rozehřejte olivový olej a osmahněte česnek doměkka.
přidejte krevety a vařte do růžova a dokud nejsou neprůhledné.
přidejte sůl a víno a nechte zredukovat. Pak přidejte petržel.
dejte na talíř a pokapejte rozpuštěnou čokoládou.
Výsledek: pro 4 osoby
Komentáře
Přehled komentářů
Good advice. Many thanks!
how to write compare contrast essay https://bestmasterthesiswritingservice.com mba essay editing service https://ouressays.com
professional cover letter writing service a62zbo
(GregoryLix, 6. 4. 2023 20:31)