Treska alla Pizzaiola
907 g tresky, vykostěné
mouka na obalení
300 ml extra panenského olivového oleje
2 stroužky česneku, nakrájené
60 ml kapar
227 g loupaných švestkových rajčat z plechovky
15 ml oregana
1 chili paprička, drcená (volitelné)
malý trs petržele, nasekané
sůl
Postup přípravy:
nakrájejete tresku na čtverce 5 x 5 cm. Lehce tresku obalte v mouce, oklepejte přebytečnou mouku, a odložte stranou.
ve velkém hrnci rozehřejte 240 ml olivového oleje. Ujistěte se, že je olej dostatečně horký, než do něj vložíte tresku, jinak bude treska vsakovat příliš oleje.
vařte do zlatohněda po obou stranách.
v jiném hrnci rozehřejte zbytek (60 ml) olivového oleje.
přidejte česnek, chili papričku, kapary a nechte pár minut povařit. Přidejte švestková rajčata spolu s jejich šťávou a některá vařečkou rozmačkejte.
přidejte oregano, sůl a vařte 5 minut.
dejte tresku do omáčky a vařte další 2 minuty.
posypte čerstvou petrželkou a podávejte horké nebo při pokojové teplotě.
Pro 4 osoby
Komentáře
Přehled komentářů
Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!
Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.
Recommendations: how to promote your davidrocco.estranky.cz
(Latonyasof, 26. 3. 2018 6:15)