Hovězí svíčková s balsamicem
4 x 225 g hovězí svíčkové
2 velké bílé cibule, tence nakrájené
120 ml extra panenského olivového oleje
240 ml balzamikového octa
sůl a pepř
Postup přípravy:
rozehřejte pánev s 25 ml olivového oleje a přidejte cibuli. Vařte asi 10 minut nebo až je cibule zlatohnědá a zkaramelizovaná. Pokud se pánev vysušuje, přidejte trochu vody. Odložte stranou.
na vysokou teplotu přidejte do jiné pánve zbývající olivový olej, a jakmile je olej horký, vložte hovězí svíčkovou. Osmahněte z každé strany asi 30 sekund a otočte jen jednou.
přidejte k hovězímu balzamikový ocet, pánev se deglazuje a zredukuje se hustá omáčka.
přidejte karamelizovanou cibuli do pánve a nadále vařte několik sekund. Osolte a opepřte podle chuti.
dejte hovězí svíčkovou na talíř a navršte karamelizovanou cibulkou.
pokapejte balzamikovou redukcí a podávejte horké.
Pro 4 osoby
Komentáře
Přehled komentářů
Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!
Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.
Recommendations: how to promote your davidrocco.estranky.cz
(Latonyasof, 26. 3. 2018 8:51)